PRESS RELEASE / 2.5.2019

AARE INVEST OY EXPANDS ITS REAL ESTATE PORTFOLIO IN PIRKANMAA REGION

On April 30th 2019 real estate investment company Aare Invest Oy purchased the following premises:

  • retail and business center Partola-keskus in Pirkkala and
  • Padel and indoor golf center in Tampere Messukylä.

With these purchases, Aare Invest's real estate portfolio’s market value will exceed 100 million euros.

 


TIEDOTE / Julkaisuvapaa 2.5.2019

PIRKANMAALAISTAUSTAINEN SIJOITUSYHTIÖ AARE INVEST OY LAAJENTAA KIINTEISTÖPORTFOLIOTAAN

Sijoitusyhtiö Aare Invest Oy on ostanut 30.4.2019 sekä Pirkkalan Partola-keskuksen että Tampereen Messukylässä sijaitsevan palloiluhallin. Kauppojen arvoja ei julkisteta. Kiinteistöjen hallinnat siirtyvät välittömästi.

Aare Invest Oy:lla on hyvä paikallistuntemus alueen kehittämiseen, sillä se omistaa jo ennestään 17 kiinteistöä Pirkanmaan alueella ja on tuttu mm. Pirkkalan ohitustien varrella olevien yritysten toimitiloista.

”Partola-keskuksen hankinta tukee yhdessä omistamamme kauppakeskus Veskan kanssa visiotamme tulevaisuuden Partolasta. Messukylän palloiluhalli taas on osa liikuntahallien kehittämishanketta yhdessä Linnainmaalla sijaitsevan AutoCenter Areenan kanssa”, yrityksen toimitusjohtaja Marko Kuusisto kertoo.

”Kaupan myötä Aare Investin kiinteistöportfolio nousee yli 100 miljoonan ja kasvaa edelleen suunnitelmiemme mukaan”, Marko Kuusisto summaa.

 

Lisätiedot:
Marko Kuusisto, perustaja ja toimitusjohtaja

mob. +358 40 555 5413

 

AARE INVEST Oy on kiinteistösijoitusyhtiö, jonka liiketoiminnan ydin on kaupallisten kiinteistöjen hankkiminen, rakennuttaminen ja kehittäminen pääosin vuokrauskäyttöön. Aare Investillä on yli 100 miljoonan euron monipuolinen kiinteistöportfolio ja tällä hetkellä lähes 90 vuokralaista.