PRESS RELEASE / 2.7.2019

NEW TENANTS TO SHOPPING CENTER VESKA - OCCUPANCY RATE RISES TO 92 %

Aare Invest Oy and Veska Shopping Center have signed three new lease agreements in June. Jysk Oy will move into bigger premises at the beginning of September, Ståhlberg Kahvilat Oy will open a large café next to the main entrance in October and the barber shop LLB Hair Tampere has already moved to its new premises on the second floor.

The shopping center's occupancy rate has risen 38 percentage points in two years and is with these new agreements 92 %. There are also new negotiations in progress and an extension of the shopping center is possible in the future. Partola area's development plans further increase the attractiveness of the area for new businesses and entrepreneurs.


Additional Information:
Marko Kuusisto, CEO

mob +358 40 555 5413

 


TIEDOTE / Julkaisuvapaa 2.7.2019

UUSIA VUOKRALAISIA KAUPPAKESKUS VESKAAN – VUOKRAUSASTE NOUSEE  92 PROSENTTIIN

Aare Invest Oy on sopinut kesäkuun aikana kolme uutta vuokrasopimusta Kauppakeskus Veskaan. Jysk Oy siirtyy entistä isompiin tiloihin syyskuun alussa, Ståhlberg Kahvilat Oy avaa ison kahvilan pääsisäänkäynnin viereen lokakuussa ja parturi-kampaamo LLB Hair Tampere on jo muuttanut uusiin tiloihinsa kauppakeskuksen toiseen kerrokseen.

”Olemme pyörittäneet kauneushoitolaa Veskassa jo kahdeksan vuotta ja nyt kun sopiva liiketila löytyi, tartuimme mahdollisuuteen laajentaa palveluvalikoimaamme”, iloitsee parturi-kampaamon yrittäjä Rea Maja.

Veskan uuden kahvilan yrittäjä Jani Mettinen kommentoi uutta vuokrasopimusta: ”Olemme vakuuttuneita siitä, että Veska on nyt ja tulevaisuudessa hyvä paikka yrittää. Tulemme tarjoamaan kahvilassa asiakkaillemme tuoreita leivonnaisia ja ruokaisia salaatteja - laadukkaita kahveja ja sunnuntaibrunssia unohtamatta.”

Partolan alueen kysyntä on kova

”Liiketilamme laajennus tulee tarpeeseen, sillä yrityksemme on kasvanut Pirkanmaalla määrätietoisesti ja kysyntä alueella on kova. Toivotan kaikki tervetulleiksi uuteen liikkeeseemme”, sanoo Jyskin myymäläpäällikkö Ilkka Riskala.

Kauppakeskuksen vuokrausaste on noussut kahden vuoden aikana 38 prosenttiyksikköä ja on näiden sopimusten myötä jo 92 %. Aarella on myös uusia vuokrasopimusneuvotteluita käynnissä eikä laajennuksen mahdollisuuttakaan ole pois suljettu. Partolan alueen kehityssuunnitelmat nostavat entisestään alueen houkuttelevuutta myös uusien yritysten ja yrittäjien silmissä.

”On poikkeuksellista, että kivijalkakaupassa nähdään tällaista trendiä, että tarvitaan lisää liiketilaa, niin kuin nyt Jyskin kohdalla kävi. Veskan kävijämäärät ovat nousseet kuukausi kuukaudelta ja tämä on meidänkin kehitystoiminnallemme mahtava palaute!”, Aaren toimitusjohtaja ja kauppakeskuksen pyörittämisestä vastaava yrittäjä Marko Kuusisto toteaa.

Lisätiedot:
Marko Kuusisto, toimitusjohtaja

mob +358 40 555 5413