Saavutustenkatu 5 | Tampere, Hervanta

Laadukasta tuotanto-, varasto- ja toimistotilaa 3 950 m2

Näihin liittyviä myymälätiloja voidaan rakentaa 20 % sallitusta kerrosalasta Tampereen Hervannan teknologian keskittymään. 

50 vuotta täyttänyt Hervanta houkuttelee Tampereen ja lähialueen yrityksiä. Tampereen Yliopisto on vain muutaman sadan metrin päässä ja alueella on useita teknologia-alan yrityksiä. 

Liikenneyhteydet 

Vapaa tontti on Tampereen Hervannan teknologian keskittymässä, Tampereen Yliopiston läheisyydessä. 

Tampereen rautatieasema | 9,2 km 
Tampereen keskusta | 10,4 km 
Kangasala | 13,7 km 

Tontille on helppo tulla autolla, hyvien yhteyksien vuoksi. Suunnitteluvaiheessa huomioidaan myös yrityksen parkkitilatarpeet. Lisäksi tontin edestä kulkevat Tampereen seudun joukkoliikenteen bussinumerot 13, 19, 36 ja 38. Mahdollistaen hyvät julkiset yhteydet mm. Tampereen keskustaan sekä Tampereen ympäristökuntiin.  


Alueen palveluita ja yrityksiä 

Alueella toimii useita eri alojen toimijoita sekä paljon teknologia-alan yrityksiä mm. Modulight Oyj, Grundium Oy, Ice lab, Vincit, M-Files Oy, Xiaomi Finland Oy ja Wirepas. Lisäksi muutaman minuutin päässä on Hervannan liikekeskittymä, josta löytyvät mm. S-market, Normal, apteekki sekä monipuolinen tarjonta ravintoloita. 

Perustiedot 

Tontin koko | 4 700 m2 
Rakennusoikeus | 3 950 m2 
Kaavamerkintä | KTY-1 

Saavutustenkatu 5, Tampere > linkki karttapalveluun 

Rakennutamme yrityksenne tarpeiden mukaisesti energiatehokkaat ja laadukkaat toimitilat. 

Kaava 

KTY-1 | Tuotanto-, varasto- ja toimistotilaa sekä 20 % liittyvää myymälätilaa 

Rakentaja 

Rakentajana hankkeessa toimii Meijou Oy. Meijou on suomalainen, ketterä rakennusalan yritys, joka tarjoaa ensiluokkaista asiakasyritysten tarpeista lähtevää toimitilojen rakentamista pääasiassa voimakkaasti kehittyvällä Pirkanmaan talousalueella. Toteutettuja kohteita on jo 150 000 m2. 

Tutustu lisää yritykseen > meijou.fi

Marko Kuusisto

Toimitusjohtaja

Ota yhteyttä

Premises - Contact us
Tietosuoja